Hürriyet
9 Nisan 2012 Pazartesi
Bayat ekmekle çıtır paneli tavuk
Evdeki bayat ekmekleri çoğu zaman robotta çekip buzluğa atarız köftelere koymak için,tavuğu panelemektede kullandım ve güzel bir sonuç elde ettim .Umarım beğenir ve uygularsınız..
MALZEMELER
1 Tavuk göğüsü(ince kesilmiş)
3 yumurta
tuz karabiber
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı un
Bolca bayat ekmek
HAZIRLANIŞI: tavukları ince kesip birazda döverek un ve karabiberliyoruz, bayat ekmekleri robotta çekip iyice ufaltıyoruz,bir kapta yumurtaları çırpıyoruz,tavuklarımızı önce una sonra yumurtaya en sonda bayat ekmeklere bulayıp kızgın yagda kızartıyoruz..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder