Hürriyet
24 Temmuz 2012 Salı
Kızarmış Sogan Halkası
Her nekadar saglıklı olmadığını bilsekte kızarmış soganı genellikle dondurulmuş olarak tüketiyoruz . Benim size vereceğim basit tarifle en azından kendi malzemelerinizle daha sağlıklı yapabilirsiniz.
MALZEMELER
4 Adet orta boy soğan
1 su bardağı un
2 adet yumurta
1 tutam tuz,karabiber
Bolca yağ
süslemek için maydanoz
HAZIRLANIŞI
Soğanları halka halka kesin ve ayırın,bir kasede yumurtaları çırpın,içine tuz ve biberi ekleyin,sonra soğanları yumurtaya bandırın sonrada bir tabağa koyduğunuz una batırın kızdırdıgınız bolca yağda kızartın.Bikaç tanede maydonozu kızartın üstüne ekleyin.Afiyet bal şeker olsunnn:))))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
OFF NASIL SEVERİM..ELLERİNE SAĞLIK..NEFİSS GÖRÜNÜYOR..SEVGİLER
YanıtlaSilçok teşekkür ederim canım:)
Silçıtır çıtır soğan halkalarını çok severim canım..nefis görünüyor ellerine sağlık..:)
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim sevilcim :)
Silelelrine sağlık güzel bir fikir. Denerim bende bunu. Görüşmek üzere
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim:)
SilBayılırım ben de,ellerine salık,ben o karışıma biraz da soda koyuyorum:>)
YanıtlaSilBende bidahakine sodayla denicem ozaman:))
Silbu tarif nasıl güzel oldu anlatamam :)) fast food yerken olmazsa olmazım soğan halkasını evde nasıl yapıldığını bilerek yemek kadar güzel bir şey olamaz :) ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilne demek canım begenmmene çok sevindim:))
YanıtlaSilTeşekkürederim canım:)
YanıtlaSil