Hürriyet

10 Nisan 2012 Salı

Kuru İncirli Kek



MALZEMELER


3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yogurt
1 su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya
bolca kuru incir

HAZIRLANIŞI: Oda sıcaklığındaki yumurtaları şekerle çırpın ,sıvı yağ ve yoğurduda ekleyip yavaşca karıştırın sonra elenmiş unu,kabartma tozunu ve vanilyayıda ekleyip birazdaha karıştırın en son dogradığınız incirleri ekleyin ve yağladığınız tepsiye dökün(Ben yuvarlak borcam kullandım) ve 150 derecede pişirin..

10 yorum:

  1. çok güzel olmuş en üst dilimi alabilirmiyim acaba???
    ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım ..tabiki albilirsin hepsi senin olsun:))

      Sil
  2. çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  3. incire bayılırım,eminim kekeçok yakışmıştır,ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için:))

      Sil
  4. İncirsever eşim bu tarife bayılacak:)
    Ellerine sağlık canım..
    Afiyet şifa olsun inşAllah..
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil
  5. İncirli keki çok seviyorum , ellerine sağlık , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim zeynepcim bendende kocaman sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...