Hürriyet

11 Nisan 2012 Çarşamba

Örgülü saç modelleri










Örgü son birkaç senedir saçlarda çok moda, blogun aramalarında örgülü saç modellerinin aramalarıyla sıkça gördüğüm için bende sizlerle birkaç örgü modeli paylaşmak istedim..Sevgiler..









6 yorum:

  1. saçta örgüyü bende çok seviyorum, ama en çokta kızımın saçlarını örmeyi, yanlız biraz daha uzamasını beklemem gerekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örgü ile çocukken annemizin saçımızı örmesiyle tanışıyoruz hepimiz,çocukken annemizin saçımızı örmesi bizim için mutlulukken biz anne olduğumuzda çocuğumuzun saçını örmek ayrı bir mutluluk veriyor:))

      Sil
  2. En çok 2.saç modelini sevdim,ama kendim yapamam.Kuaförün de çok becerebileceğini sanmıyorum,istediğim modelle ilgisi olmayan saçlar yapan kuaförlere sinir oluyorum,ama etraf onlarla dolu.Herşeye rağmen bu seneki yaz düğünlerinde bu fotoğraflar benim örneğim olacak,teşekkürler paylaşımın için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hümeyracım benimde favorim 2 numara,ayrıca çok haklısın kuaförlere ne söylersen söyle yine kendi bildiklerini yapıyorlar, dünyanın parasını begenmediğim saç modeline vermişliğim çoktur benimde:))

      Sil
  3. Bana göre cok romantik ve cekici.... Keske su yasimda da örebilsem ama artik coookkk gecccc....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bişey için geç değildir bence haytta ne istiyosa yapmalı insan bence deneyin sizde bu modeli :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...