Hürriyet

24 Temmuz 2012 Salı

Kızarmış Sogan Halkası



Her nekadar saglıklı olmadığını bilsekte kızarmış soganı genellikle dondurulmuş olarak tüketiyoruz . Benim size vereceğim basit tarifle en azından kendi malzemelerinizle daha sağlıklı yapabilirsiniz.



MALZEMELER

4 Adet orta boy soğan
1 su bardağı un
2 adet yumurta
1 tutam tuz,karabiber
Bolca yağ
süslemek için maydanoz


HAZIRLANIŞI

Soğanları halka halka kesin ve ayırın,bir kasede yumurtaları çırpın,içine tuz ve biberi ekleyin,sonra soğanları yumurtaya bandırın sonrada bir tabağa koyduğunuz una batırın kızdırdıgınız bolca yağda kızartın.Bikaç tanede maydonozu kızartın üstüne ekleyin.Afiyet bal şeker olsunnn:))))

11 yorum:

  1. OFF NASIL SEVERİM..ELLERİNE SAĞLIK..NEFİSS GÖRÜNÜYOR..SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. çıtır çıtır soğan halkalarını çok severim canım..nefis görünüyor ellerine sağlık..:)

    YanıtlaSil
  3. elelrine sağlık güzel bir fikir. Denerim bende bunu. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  4. Bayılırım ben de,ellerine salık,ben o karışıma biraz da soda koyuyorum:>)

    YanıtlaSil
  5. bu tarif nasıl güzel oldu anlatamam :)) fast food yerken olmazsa olmazım soğan halkasını evde nasıl yapıldığını bilerek yemek kadar güzel bir şey olamaz :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. ne demek canım begenmmene çok sevindim:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...