Hürriyet
31 Ocak 2012 Salı
Ve son milföy pasta..
Milföylü son tarifim de nutellalı milföy pasta.
MALZEMELER
9 adet milföy hamuru
nutella
1 paket beyaz çilkolata
1 paket bitter çikolata
HAZIRLANIŞI: 3 Adet milföyü yanyana koyup kenarlarını birleştirip hafiçe unlayıp açıyoruz diğer hamurlarıda aynı şekilde yapıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye koyup 200 derecede pişiriyoruz. beyaz ve bitter çikolataları benmari usulu eritiyoruz çikolataların içine 2 yemek kaşığı süt koyuyoruz ayrı ayrı .Pişen hamurlarımızı soğutup her kata nutella sürüyoruz. en üstede erittigimiz beyaz çikolatayı sürüyoruz. ve aralıklı olarak bitter çikolatayı ince çizgiler halinde dikkatlice döküyoruz ve dikey çizgi olarak tam ortasından kürdanla çizgiyi uzatıp desen veriyoruz.Afiyet olsun ..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
bu süslemeyi çok deneyip hiç başaramadım:))demek ki çikolatayla yapılıyormuş ben hep kremalarla denediğim için bu kadar muntazam olmuyormus:))çok güzel görünüyor ellerine sağlık..
YanıtlaSilteşekkürler:) bende kremayla denemiştim ilk fakat dagılıyordu sonra çikolata ile denedim ve daha düzgün şekil verdiğimi farkettim :))
Silbu pastayi nicedir ariyordum
YanıtlaSilnot ettim canim...
sevgiler
ayrica resimler süperrrr
Güzel yorumların için çok teşekkürler canım
Siltam bir kalori bombası dikkat :))
YanıtlaSilEvet biraz tehlikeli :) bunu yedikten sonra 2 gün birşey yememeniz gerekiyo:))
Sil