Hürriyet
28 Ocak 2012 Cumartesi
Zeytinyağlı portakallı kereviz
Kerevizin tam mevsiminde olduğumuzdan sizlerle zeytinyağlı kerevizin yapımını paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz..
MALZEMELER
4 Tane orta boy kereviz
3 adet havuç
1 tane orta boy soğan
1 adet portakal
1 tatlı kaşığı tuz
5,6 adet kesme şeker
zeytin yağı
HAZIRLANIŞI: Kerevizleri elma dilimi şeklinde kesip limonlu suda bekletiyoruz .Tencerenin içine yarım ay şeklinde kestiğimiz soganları koyuyoruz,sonra kerevizleri ve kestiğimiz havuçları içine koyuyoruz,portakalın suyunu sıkıp ,şeker ,zeytinyagı ve tuzla beraber tencereye hepsini çiğ olarak yerleştiriyoruz kısık ateşte pişiriyoruz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
merhabalaaar:)
YanıtlaSilçok hoş bir sayfanız var.
sıcacık samimi ve içten.
bir solukta dolaştım ve dewam ediyorum güzelliklerin arasında kaybolmaya:)
seve seve izleyiciniz oldum bile.
bende sizi bekliyorum sayfama..
kucak dolusu sevgilerimle..
:)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bende hemen sayfanızı incelicem ve izlemeye alıcam..bendende kocaman sevgiler:))
YanıtlaSil