Hürriyet

31 Ocak 2012 Salı

Ve son milföy pasta..



Milföylü son tarifim de nutellalı milföy pasta.

              MALZEMELER
9 adet milföy hamuru
nutella
1 paket beyaz çilkolata
1 paket bitter çikolata



HAZIRLANIŞI: 3 Adet milföyü yanyana koyup kenarlarını birleştirip hafiçe unlayıp açıyoruz diğer hamurlarıda aynı şekilde yapıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye koyup 200 derecede pişiriyoruz. beyaz ve bitter çikolataları benmari usulu eritiyoruz çikolataların içine 2 yemek kaşığı süt koyuyoruz ayrı ayrı .Pişen hamurlarımızı soğutup her kata nutella sürüyoruz. en üstede erittigimiz beyaz çikolatayı sürüyoruz. ve aralıklı olarak bitter çikolatayı ince çizgiler halinde dikkatlice döküyoruz ve dikey çizgi olarak tam ortasından kürdanla çizgiyi uzatıp desen veriyoruz.Afiyet olsun ..

6 yorum:

  1. bu süslemeyi çok deneyip hiç başaramadım:))demek ki çikolatayla yapılıyormuş ben hep kremalarla denediğim için bu kadar muntazam olmuyormus:))çok güzel görünüyor ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:) bende kremayla denemiştim ilk fakat dagılıyordu sonra çikolata ile denedim ve daha düzgün şekil verdiğimi farkettim :))

      Sil
  2. bu pastayi nicedir ariyordum
    not ettim canim...

    sevgiler
    ayrica resimler süperrrr

    YanıtlaSil
  3. tam bir kalori bombası dikkat :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz tehlikeli :) bunu yedikten sonra 2 gün birşey yememeniz gerekiyo:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...