Hürriyet

28 Ocak 2012 Cumartesi

Zeytinyağlı portakallı kereviz



Kerevizin tam mevsiminde olduğumuzdan sizlerle zeytinyağlı kerevizin yapımını paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz..
      

                                   MALZEMELER


4 Tane orta boy kereviz
3 adet havuç
1 tane orta boy soğan
1 adet portakal
1 tatlı kaşığı tuz
5,6 adet kesme şeker
zeytin yağı


HAZIRLANIŞI:   Kerevizleri elma dilimi şeklinde kesip limonlu suda bekletiyoruz .Tencerenin içine yarım ay şeklinde kestiğimiz soganları koyuyoruz,sonra kerevizleri ve kestiğimiz havuçları içine koyuyoruz,portakalın suyunu sıkıp ,şeker ,zeytinyagı ve tuzla beraber tencereye hepsini çiğ olarak yerleştiriyoruz kısık ateşte pişiriyoruz

2 yorum:

  1. merhabalaaar:)
    çok hoş bir sayfanız var.
    sıcacık samimi ve içten.
    bir solukta dolaştım ve dewam ediyorum güzelliklerin arasında kaybolmaya:)
    seve seve izleyiciniz oldum bile.
    bende sizi bekliyorum sayfama..
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bende hemen sayfanızı incelicem ve izlemeye alıcam..bendende kocaman sevgiler:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...